Hoppa till sidans innehåll

Tjejskidan 2021

07 FEB 2021 18:35
Tjejskidan 2021 blir av men i en Coronanpassad form. Det blir en tjejtävling i klassisk stil för barn och ungdomar upp till 16 år (födda 2005) på Sundbybergs Konstsnöspår söndag 14 februari 2021. OBS nytt datum 14 februari.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2021 18:35

På grund av Covid blir Tjejskidan 2021 endast en barn- och ungdomstävling. Vi ser fram emot att arrangera Tjejskidan 2022 med tävlingsklass och motionsklass som seedningsgrundande för Tjejvasan samt såklart en ungdomsklass.

Tjejskidan kommer att gå på Sundbybergs konstsnöspår.

På söndag 14 februari är det två klasser, en för tjejer 7- 13 år som får åka ca 2,5 (D13) km och en för tjejer 14-16 år som åker ca 5 km (D16). OBS att även yngre tjejer kan anmäla sig till D16 klassen. 

D13: start klockan 10.00

D16: start klockan 10.30

Anmälan sker via tävlingskalendern (TA Skidor) för alla som är med i en skidklubb. För dig som inte är medlem i en klubb, skicka ett mail. I anmälan ange namn, ålder och önskad klass. 

Nummerlappar hämtas vid starten. Kom i god för uppvärmning och hämta nummerlappar osv. Observera att det inte finns möjlighet till ombyte eller toalett vid starten. 

De tre första i varje klass får ett pris i samband med målgång. Ett antal utlottningspriser kommer att delas ut på nummerlappen och anslås i samband med tävlingen. Ej uthämtade priser efter avslutad tävling kommer att lottas ut till annan tävlande.

Parkeringsplatser finns vid Ursviks motionsgård. Därifrån går det att åka skidor, i motionsspåret, till starten. Transportsträckan i motionsspåret är cirka 500 meter. Tag vänster vid starten och följ spåret bortåt.

Corona-information: 

Alla deltagare, ledare, funktionärer och föräldrar har ett gemensamt ansvar att följande allmänna rekommendationerna från FHM. Stanna hemma om du är sjuk! Minimera antalet medföljande ledare och närstående. Ingen publik tillåten! Vi kommer tyvärr inte heller att kunna erbjuda fikaförsäljning. Men det finns fina grillplatser i området! 

Skribent: Annika Svensson
E-post: This is a mailto link

 Tjejskidan


Arrangörer

 


Banansvarig


Huvudsponsor

 


Samarbetspartners

We & Sports