Hoppa till sidans innehåll

Tack alla deltagare och funktionärer

31 AUG 2016 10:17
I Tjejskidan for Life 2016 tävlade ca 300 tjejer i ett nytt draget spår på Täbykonstsnöspår. Starten gick kl 10:00 efter en väl utförd uppvärmning av Friskis och Svettis ca 20 min före start. Tävlingsledningen valde flera dagar före tävlingen att...
  • Uppdaterad: 14 SEP 2016 08:20

I Tjejskidan for Life 2016 tävlade ca 300 tjejer i ett nytt draget spår på Täbykonstsnöspår. Starten gick kl 10:00 efter en väl utförd uppvärmning av Friskis och Svettis ca 20 min före start. Tävlingsledningen valde flera dagar före tävlingen att starta alla samtidigt och en viss oro fanns att alla inte skulle hinna ut från startområdet innan täten kommer och möter på första varvet. Men det gick utmärkt och alla startande tjejer han precis passera före täten kom tillbaka efter varvet runt stadion.

Vi från tävlingsledningen tycker det har gått utmärkt idag och vill tacka alla som var med och gjorde den här dagen till en Tjejskidan dag. Det var enligt mig den bästa starten, genomförandet samt avslutningen någonsin i Tjejskidans historia. Vi från tävlingsledningen vill tacka alla funktionärer och duktige speaker samt alla deltagare för er medverkan. Jag hoppas att vi ses nästa år i den 6.e upplagan av Tjejskidan for Life. Jag tar gärna emot både positiva samt negativa kommentarer för Tjejskidan ska fortsätta vara en trevlig dag för alla medverkande.

Välkomna till Tjejskidan for Life 2017! Anders Börjesjö, tävlingsledare Tjejskidan for Life

Skribent: Michael Lembke
E-post: Adressen Gömd

 Tjejskidan


Arrangörer

 


Banansvarig


Huvudsponsor

 


Samarbetspartners

We & Sports