Hoppa till sidans innehåll

Lite hålltider inför lördag

16 JAN 2018 20:26
Nu är det bara några dagar kvar inför Tjejskidan 2018. Nedan hittar ni lite mer detaljerad information inför lördagen.
  • Uppdaterad: 16 JAN 2018 21:16

På lördag är det dags! Med lite snö runt knuten så känns det ännu bättre att arrangera en skidtävling. PM är uppdaterat och ni hittar det under Information

Nummerlappar: Hämtas ut i Alewalds butik på Kungsgatan 32 från 18/1 till 19/1  2018 kl 16:30  – 19:00. Om ni vill ha hjälp med att valla skidorna passa på och lämna in dem då. Ej uthämtade nummerlappar hämtas tävlingsdagen ute vid start, Täby Konstsnöspår.

Chip för tidtagning: hämtas tävlingsdagen vid starten, fästes på vänster fotled ovanför pjäxan. Chipet skall inte avlägsnas under tävling och återlämnas efter målgång. 

Efteranmälan kan göras på plats vid starten, tävlingsdagen . 

Vallning: Mot betalning går det bra att lämna in skidorna på Alewalds butik torsdag 18/1 och fredag 19/1. Skidorna måste vara rengjorda annars tillkommer en extra avgift. Skidorna som lämnas transporteras sedan till tävlingsplatsen på lördag.Vallare finns också på plats på tävlingsdagen så det går att få hjälp med valla på plats fram till start. Var ute i god tid, arrangören garanterar inte att hinna med om efterfrågan är stor. Skidorna skall vara rengjorda från gammal valla.

Starttider: Klockan 10 för tävlingsklass och 12 för motionsklass (både 15 och 5 km). För motionsklass är det uppvärmning ca 11.40. 

Prisutdelning:  

Tävlingsklass kl 11.00 

Motionsklass 5 km: 13.00

Motionsklass 15 km: 13.30

Vi har fina priser från Alewalds och Bavaria, i både tävlingklass och motionsklass. För motionsklasserna är det viktigt att komma ihåg sitt startnummer då det är utlottningspriser. 

Caféet som serverar hamburgare, korv och fika är öppet hela tävlingen! Ni kan betala med swish och kontanter. 

Resultat och bilder kommer att publiceras på Facebook och här på hemsidan. 

Skribent: Annika Svensson
E-post: This is a mailto link

 Tjejskidan


Arrangörer

 


Banansvarig


Huvudsponsor

 


Samarbetspartners

We & Sports