Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Tjejskidan 2018 är nu öppen

09 NOV 2017 22:06
Nu öppnar vi anmälan till Tjejskidan! Inför 2018 har vi några nyheter, bland annat en lagtävling så samla ihop tjejgänget eller utmana jobbarkompisarna och anmäl er!
  • Skapad: 09 NOV 2017 22:06

Anmälan till Tjejskidan 2018 är öppen. Detta är loppet för alla, för dig som är anmäld till Tjejvasan och vill seeda dig eller testa att köra lite längre innan det är dags. Och för dig som helt enkelt gillar att åka skidor och vill testa på en tävling under trevliga former.

Datum: 20 januari 2018

Plats: Täby Konstsnöspår vid Arninge golfbana vid Ullnasjön

Årets nyheter;

Olika starttider för tävlings- och motionsklass, kl 10 för tävlingsklass och kl 12 för motionsklass. Detta för att ge alla deltagare en riktigt härlig upplevelse i spåret. 

Lagtävling: Vi inför en möjlighet att tävla i lag, så bjud in arbetskompisarna eller tjejgänget! 

Vi har i år beslutat att stödja det nya projektet Xtra Care. 50:-/startande går till projektet som avser psykisk ohälsa och ätstörningar inom idrotten för åldrarna 12-25 år. Projektet kommer lanseras inom kort. Bakom projektet ligger JämtlandHärjedalens Längdkommittée i samarbete med Svenska Skidförbundet. Ni kommer att få läsa mer om detta och personerna bakom projektet här på hemsidan. 

Som vanligt kommer det att finnas fika, korv och annat gott i startområdet så ta med familjen eller vänner som hejarklack! 

All information hittar ni i Tjejskidans PM.  Anmälan registrerar ni här

Passa på och anmäler er nu i november, innan priset höjs 1 december!

Skribent: Annika Svensson
E-post: This is a mailto link

 Tjejskidan


Arrangörer

 


Banansvarig


Huvudsponsor

 


Samarbetspartners

We & Sports